მინი-პროექტები


მე-10 კლასი
 თემა: ქართული (ყველაზე ეროვნული) ტრადიციები
            ქართული  (ეროვნული)სამზარეულო 


პროექტის შეფასების კრიტერიუმები:
  1. საინტერესო , აქტუალური(1ქ)
  2. პრეზენტაციის აგების ტექნიკა, მრავალფეროვანი რესურსების გამოყენება (3ქ)
  3. შინაარსის რელევანტურობა (2ქ)
  4. შემოქმედებითობა(2ქ)
  5. წარდგენა(1ქ)
  6. დროის ლიმიტი(1ქ)
პრეზენტაციის აგების სარეკომენდაციო მეთოდოლოგია:
შესავალი
მიზანი
მეთოდი
ისტორია,თანამედროვეობა, პრობლემები
პროექტის მიმდინარეობა
შედეგები, დასკვნა, რეკომენდაციები
გამოყენებული რესურსები



პრეზენტაცია  მაქსიმუმ 15 სლაიდი
პროექტის პრეზენტაცია მოხდება 18.12.2017

გისურვებთ წარმატებას!

მინი პროექტების მოსამზადებლად  გადახედეთ ინტერნეტ რესურსებს:

ქართული სამზარეულო
კახური სამზარეულო 1
კახური სამზარეულო2
კახეთი
სვანური სამზარეულო, ტრადიციები
სვანური სამზარეულო
სვანური ტრადიციები
სვანური ზისხორა
ადათ-წესები, დღესასწაულები სვანეთში


მე-11 კლასი
 თემა: 
ქართული მუსიკა 
 ქართული  (ეროვნული )დღესასწაულები



შეფასების კრიტერიუმები:
  1. საინტერესო , აქტუალური(1ქ)
  2. პრეზენტაციის აგების ტექნიკა, მრავალფეროვანი რესურსების გამოყენება (3ქ)
  3. შინაარსის რელევანტურობა (2ქ)
  4. შემოქმედებითობა(2ქ)
  5. წარდგენა(1ქ)
  6. დროის ლიმიტი(1ქ)

პრეზენტაციის აგების სარეკომენდაციო მეთოდოლოგია
შესავალი
მიზანი
მეთოდი
ისტორია,თანამედროვეობა, პრობლემები
პროექტის მიმდინარეობა
შედეგები, დასკვნა, რეკომენდაციები
გამოყენებული რესურსები

პრეზენტაცია  მაქსიმუმ 15 სლაიდი
პროექტის პრეზენტაცია მოხდება 18.12.2017

No comments:

Post a Comment