მე-10 კლასი
თემა: ქართული (ყველაზე ეროვნული) ტრადიციები
ქართული (ეროვნული)სამზარეულო
პროექტის შეფასების კრიტერიუმები:
- საინტერესო , აქტუალური(1ქ)
- პრეზენტაციის აგების ტექნიკა, მრავალფეროვანი რესურსების გამოყენება (3ქ)
- შინაარსის რელევანტურობა (2ქ)
- შემოქმედებითობა(2ქ)
- წარდგენა(1ქ)
- დროის ლიმიტი(1ქ)
პრეზენტაციის აგების სარეკომენდაციო მეთოდოლოგია:
შესავალი
მიზანი
მიზანი
მეთოდი
ისტორია,თანამედროვეობა, პრობლემები
პროექტის მიმდინარეობა
შედეგები, დასკვნა, რეკომენდაციები
გამოყენებული რესურსები
პრეზენტაცია მაქსიმუმ 15 სლაიდი
გისურვებთ წარმატებას!
მინი პროექტების მოსამზადებლად გადახედეთ ინტერნეტ რესურსებს:
ქართული სამზარეულო
კახური სამზარეულო 1
კახური სამზარეულო2
კახეთი
სვანური სამზარეულო, ტრადიციები
სვანური სამზარეულო
სვანური ტრადიციები
სვანური ზისხორა
ადათ-წესები, დღესასწაულები სვანეთში
მე-11 კლასი
თემა:
ქართული მუსიკა
ქართული (ეროვნული )დღესასწაულები
შეფასების კრიტერიუმები:
- საინტერესო , აქტუალური(1ქ)
- პრეზენტაციის აგების ტექნიკა, მრავალფეროვანი რესურსების გამოყენება (3ქ)
- შინაარსის რელევანტურობა (2ქ)
- შემოქმედებითობა(2ქ)
- წარდგენა(1ქ)
- დროის ლიმიტი(1ქ)
შესავალი
მიზანი
მიზანი
მეთოდი
ისტორია,თანამედროვეობა, პრობლემები
პროექტის მიმდინარეობა
შედეგები, დასკვნა, რეკომენდაციები
გამოყენებული რესურსები
პრეზენტაცია მაქსიმუმ 15 სლაიდი
პროექტის პრეზენტაცია მოხდება 18.12.2017
No comments:
Post a Comment